• Hello and Welcome to HiFiVision.com - an online community for the home entertainment and tech enthusiasts!

    If you would like to ask a question, participate in a discussion and view attachments please Register yourself.

Negative Image on start with Epson Home Cinema 2000 3LCD projector

QUAD

subodh

New Member
Joined
Dec 17, 2013
Messages
38
Points
0
Location
Bangalore


I dont know why image is not coming here.. please have a look at Imgur

I am getting above image whenever I power on my Epson LCD projector. I need to remove hdmi cable and insert it again to make it correct. It will work if I remove and insert hdmi from either of device i.e. from Projector or HT or BDP untill I do not power off it will work.

I am using Yamaha HT and Samsung BDP.
HDMI cable : Mediabridge ULTRA Series HDMI Cable (50 Feet)

DO any body know what is the issue and how can I resolve it permanently.
 
SPONSORED ADS
Last edited:

SPONSORED ADS

badass09

New Member
Joined
Mar 16, 2015
Messages
32
Points
0
Location
singapore
Maybe there's a problem with your projector's colour wheel or dmd chip.. is your projector under warranty...?? Have you tried changing a different hdmi cable...??
 

RMCWS

Well-Known Member
Joined
Jul 6, 2013
Messages
753
Points
63
Location
Calcutta
I was facing a similar problem with display from HTPC > AVR > TV. (I don't have projector). You can check my thread here.

Some suggested it was a cable issue. Though I face this kind of problem rarely, but fortunately, when I remove the cable, the issue gets solved.
 

rikhi22s

Active Member
Joined
Apr 7, 2013
Messages
146
Points
28
Location
Hyderabad
It's got to be your 50 feet cable. If it was a problem with the color wheel or anything else in the projector, it would not get resolved by re-plugging the HDMI cable.
 
SPONSORED ADS

Top