• Hello and Welcome to HiFiVision.com - an online community for the home entertainment and tech enthusiasts!

    If you would like to ask a question, participate in a discussion and view attachments please Register yourself.

Marantz+Marantz+Wharfedale

Audiolab 6000A Amplifier

srikarkav

Well-Known Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,080
Points
63
Location
chennai
Got a Marantz CDP

Hi guys,

Got myself an used CDP today.:yahoo: Marantz CD 53. It was the only Marantz CDP available in Ritchie street. S o i didnt have any choice, since wanted onlya marantz CDP to match my vintage Marantz stereo amp.

Got a dedicated stereo setup at last.So the setup is,

Mrantz CD53+Marantz integrated stereo amp PM44SE+Whrafedale 9.2
I will post my impressions soon:)

cheers,
sri
 
Last edited:

murali_n

Well-Known Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
1,318
Points
113
Location
Chennai
Hai srikarkav,

Congrats on your new addition. Keep us informed about the results.

N Murali
 

srikarkav

Well-Known Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,080
Points
63
Location
chennai
Hi Guys,

Please suggest me a good analogue inter connect for my CDP and amp.

sri
 

suri

New Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,259
Points
0
Location
kannur
Re: Got a Marantz CDP

i wish, u had wished big.:eek:hyeah: Lately ur wishes r coming true to soon.:clapping::yahoo: First 9.2, now marantz cdp. May the streak never end. Amen.

Congrats:yahoo::clapping:

hey yogesh,

yore a ringer for george clooney!

Cheers suri
 

Yogesh

Well-Known Member
Joined
May 1, 2009
Messages
1,097
Points
113
Location
No Where Near to where I want to be yet...
Re: Got a Marantz CDP

hey yogesh,

yore a ringer for george clooney!

Cheers suri

HeHeHeHe:D:eek:hyeah::D:eek:hyeah::D:eek:hyeah::D:eek:hyeah::D:eek:hyeah::D::eek:hyeah:

Actually, It is George Clooney. I was fiddling around for putting up a Avtaar , at that time I just upon this on my PC and used it as Avtaar. Lokking for Something else, when I find it, I change it.
 

srikarkav

Well-Known Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,080
Points
63
Location
chennai
I thank all he guys who have wished me.:) Since I am leaving for Madurai today i am finding it hard to give time to my CDP. By tuesday i will share my experience with you all.

cheers,
sri

@anm Hi, It was the only Marantz CDP available in Ritchies street here. The guy is expecting a Marantz cd67. I will keep in contact with him and let you know.
BTW how do you plan to make the buy here and ship to your place?

sri
 
Last edited:

srikarkav

Well-Known Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,080
Points
63
Location
chennai
Hi sushanth,
i got it from Mr Sasi of Mohan Music of Ritchie street.

cheers,
sri
 

anm

Well-Known Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
6,136
Points
113
Location
New Delhi, India
congrats once again.
One of the option for interconnects is from Soundsgreat. He has made some very elaborate cables with very good shielding.

I have no idea how to buy and ship. Maybe the shopkeeper knows how to do that. I can transfer money to you.
regards
 

anm

Well-Known Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
6,136
Points
113
Location
New Delhi, India
Hi
CD 63se is compared to 67 and has great review. Is that too available with him?

regards

I thank all he guys who have wished me.:) Since I am leaving for Madurai today i am finding it hard to give time to my CDP. By tuesday i will share my experience with you all.

cheers,
sri

@anm Hi, It was the only Marantz CDP available in Ritchies street here. The guy is expecting a Marantz cd67. I will keep in contact with him and let you know.
BTW how do you plan to make the buy here and ship to your place?

sri
 

srikarkav

Well-Known Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,080
Points
63
Location
chennai
Hi anm,

I was not in station and landed in Chennai only today. I will keep in contact with they guy and if any Marantz CDP becomes available i will inform u.
Yes CD63se seems to be a great player and tropic got it for 9k i think.

cheers,
sri
 

srikarkav

Well-Known Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,080
Points
63
Location
chennai
Hi Guys,

My stereo setup was running on the replaced wire of Onkyo 3100(22awg i think). I replaced them with DAC 14 AWG today. Well..... I dont know weather i like the result or not. The sound is a little louder,the vocals are more clear.But the bass has lost its punch a little and the treble has also gone up a bit. There is no way i can control it in this setup. I fear this may result in fatigue. I have to hear for some considerable time before i can say for sure. I feel that the old wire was giving a more controlled and sweeter sound.

Guys tell me if my money has gone down the drain???

Thanks,
sri
 
Top